tiistai 6. toukokuuta 2014

Kevätkuulumisia

Toinen opintovuoteni Itä-Suomen yliopistossa, Kuopion kampuksella päättyi vappuna. Tämän lukuvuoden tavoitteena oli saavuttaa kandidaatin tutkinto ja se tuli suoritettua, hyvä minä! Tänään olisikin suunnitelmissa käydä yliopistolla viemässä tutkinnonhakulomakkeeni, jotta saan tutkintopaperit ennen kesää käteen.

Kollegani ovatkin täällä vappukuviaan esitelleet ja kertoneet opiskelijan vapusta. Se on opiskelijoiden tärkein juhla ja mekin ainejärjestömme kanssa juhlimme sitä lauantaista keskiviikkoon. Ainejärjestömme perinteisesti aloittaa vapun jo lauantaina poikkitieteellisillä Kewätkarkeloilla, jotka onnistuivat tänäkin vuonna erittäin hyvin! Kävijöitä oli noin 500 ja oli todella hauskaa. Vappuaattona olin perinteikkäästi puheenjohtajamme kanssa pj-skumpilla, jonne kerääntyi kaikkien ainejärjestöjen puheenjohtajat ja varapuheenjohtajat. Siitä suuntasimmekin Valkeisenlammelle, jonne sociuslaisilla on tapana mennä vappua juhlimaan. Iltapäivällä olin pitämässä allastapahtumassa puhetta puheenjohtajamme kanssa ja ihmisiä oli mielettömästi! Jännitti hurjasti, mutta puheestamme pääsi otteita jopa lehteen, eli ei se niin huonosti voinut mennä. ;) Patsas lakitettiin ja proffa uitettiin. Illalla laitettiin vielä jalalla koreasti Kuopion yöelämässä. Sellainen vappu meillä!

Vappu on takana ja arki taas edessä. Sain kesätyöpaikan Kuopion vankilasta vanginvartijana ja olen samalla erittäin onnellinen ja peloissani. Totta kai uudet tilanteet jännittävät (varsinkin vankilassa), mutta kyllä niistä aina selvitään. :) Odotan toukokuun loppua jo malttamattomana, mutta sitä ennen ajattelin kuitenkin vähän lomailla.. ü

Hyvää kesän odotusta kaikille lukijoille ja onnea mahdollisiin pääsykokeisiin!

-Meri, sosiaalityön opiskelijaSocius ry vapunvietossa Valkeisenlammella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti