sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Läpileikkaus tästä vuodesta

Yksi vuosi yliopistossa on taas ohi. Tai oikeastaan konkreettisesti luennoilla käyminen loppui jo pääsiäisen tienoilla ja muutaman viikon ajan sen jälkeen kirjoittelin kandidaatin tutkielmaa. Viikko sitten sain tutkielman viimein valmiiksi! Loppu teki tiukkaa, mutta nyt tuntuu hienolta. Kirjoitin koko tutkielman kotona, vaikka epäilijöitä sen onnistumisesta riitti. Onneksi vihaan siivoamista niin paljon, että mielummin kirjoitin. Tutkielma arvioidaan vielä ja sen jälkeen olen luonnontieteiden kandidaatti :)


    Täällä vietetään seuraavat kolme kuukautta.

Mennyt lukukausi oli taas aika kiireinen. Alkusyksystä olin ensimmäisessä opetusharjoittelussa ja ahnehdin samaan aikaan vielä useampaa luentokurssia. Vapaa-aikaa ei niin hirveästi jäänyt, mutta itsehän olin asiat niin järjestänyt. Sain kaikki kurssit kuitenkin kunnialla suoritettua eikä edes burn-out iskenyt. Loppusyksyn kävin tavallisia luentokursseja. Varsinkin matikkaa oli syksyn aikana useampi kurssi samaan aikaan, niin olin jo saada matikkaähkyn... Joulukuun alussa oli Studia-messut, joista kirjoittelinkin jo aiemmin. Tapahtuma oli näin esittelijän näkökulmasta mahtava ja käykäähän ensi vuonnakin siellä!

 Tässä kuva meidän viime kauden huipentumasta eli ladypesis-turnauksesta Turusta    (kuva: http://www.varsinais-suomenpesis.fi/kuvagalleria/valtakunnallinen-lady-pesis-2013)

Tammikuussa tein laboratoriotöitä, jotka oli saatava tänä vuonna tehtyä, että pääsen ensi vuonna seuraavaan opetusharjoitteluun. Haastetta tähän toi taas se, että labrahommien lisäksi kävin kolmea luentokurssia. Juoksentelin muutaman viikon ajan labran ja luentosalien väliä ympäripyöreitä päiviä tehden. Aika kultaa muistot ja mieleen tulee vain miten mukavaa oli viettää päivät kavereiden kanssa :) Talvella kävin viimeisen kurssin matikkaa yliopistossa ja sain sivuaineopinnot valmiiksi! Alkukeväästä luentokurssit loppuivat ja edessä oli enää operaatio kandi. Onneksi olin varannut aikaa sen tekemiseen tarpeeksi reilusti ettei tullut kiire. Ehdin toukokuun alkupuolella viettämään vähän lomaa ennen kesätöitä. Tällä viikolla aloitin kesätyöt tutussa apteekissa ja siellä vietän seuraavat kolme kuukautta. Pesäpallokausikin avattiin jo muutama viikko sitten. Siinä se kesä sitten vierähtääkin; töitä tehden ja pesistä pelaten. 

Terveisin,

Eveliina


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti