perjantai 7. maaliskuuta 2014

Hiihtoloma

Hiihtoloma. No ei vaineskaan. Aivan normaalisti ollut luentoja. Tänäänkin alkoi aamukahdeksalta ja viimeinen opetus loppui viideltä. Sen jälkeen ainejärjestön hallituksen kokoukseen ja vielä vähän töitä yliopistolla. Se olikin 11,5 h pituinen päivä.

Tulin hetki sitten jalisharkoista ja saunaan menossa. Kaverit soitteli juuri Touhuilta, että "Tulee rakas tänne". Terkkuja Terhoon (Terveystaloustieteen opiskelijat) ja Fanni Soikkelille. Ehkä "Rakas" vielä tulee :) Touhutorstai on siis paljon opiskelijoita ja muita kuopiolaisia vetävä viikoittainen tapahtuma Kuopion baarikadulla. Ehkä sitä nyt vain kirjoittaa tämän loppuun ja lähtee meininkejä tsekkaamaan.

Tiistaina oli viikon teemaan sopivaa ohjelmaa kun oli mäkihypyn MC Kuopiossa Puijolla. Larinto hyppäsi ensimmäisellä pisimmän hypyn, mutta toisella kierroksella meni yliyrittämiseksi - jännitti liikaa. Opiskelijoita oli kisoissa niin paljon, että itselläni meni ilta seurustelun merkeissä ja hyppyjen katsominen jäi vähemmälle. Opiskelijoille oli kisa-alueella joukkuekilpailu, jonka voitimme denttari-ravitsemustiede-porukalla. Palkinnoksi saimme 300€ lahjakortin Puijon Torniravintolaan. Paremmalla näköalalla varustettua ravintolaa saa hakea.


Alueella oli myös lumenveistoa, paikallisten olympiavoittajien muistamista jne.


Tässä vielä fiilistelyä Winterfesteiltä, joissa voitettiin hankifutisturnaus. Oli kyllä huippua! Kiitos mahtaville joukkuekavereille!


Saaks vielä tätäkin hehkuttaa? Mut valittiin vuoden Ässätuutoriksi! Oon niin ylpee siitä. Ja mikä parasta sen jälkeen vielä alumnituutoriksi. Pääsen siis kouluttamaan ensi vuoden tuutorit. Kesän tuutorileiristä tulee ainakin huippu!

Ai niin pitäisikö jotain asiaakin laittaa? Kliininen mikrobiologia on kurssi mitä nyt tahkotaan. Bakteereja ja viruksia viljellään ja värjäillään. Joka päivä kahden tunnin labrasessiot. Alkuun olin ihan että ei $%#£#¥#£, mutta nää on itse asiassa ihan mukavia. Tentti parin viikon päästä ja se alkaa ehkä jo vähän jänskättää. Tullut taas luettua hiukan liian vähän. (vaikka pitkiä päivä ollutkin)

Ensi viikolla sitten onkin illanvietto hallituslaisten kanssa, oman kurssin järjestämät bileet ja oikeustieteen vuosijuhlat Turussa.
https://www.facebook.com/events/282362041918694/
Tulkaahan tsekkaa millainen meno on! :)

Muistakaa hakea yliopistoon! Älkääkä jännittäkö pääsykokeita liikaa kuten Larinto Puijon mäessä.
https://www.yliopistohaku.fi/yshjHakija/

Mukavaa viikonloppua kaikille!

Terkuin
Anton Mustonen

Hammaslääketiede

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti